Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık insignia sport difüzörü (konu yanlış başlık altında olduğundan yeniden açılmıştır)

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Satılık insignia sport difüzörü (konu yanlış başlık altında olduğundan yeniden açılmıştır)

    Merhabalar, aracıma biturbo egzos uygulaması yapacağımdan, mevcutta olan; çiziksiz, kırıksız, çatlaksız (yeni gibi zaten aracım 20 bin km) sport difüzörü satılıktır. İlgilenen arkadaşların bilgisine.

    IMG_5438.JPG IMG_5437.JPG ​​​​​​​ IMG_5439.JPG ​​​​​​​
    Fiyat: 400 TL
    Ankara içi elden teslim edebilirim.

  • #2
    Hayırlı Satışlar



    2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

    Yorum


    • #3
      Hayırlı satışlar.
      2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

      Yorum


      • #4
        Teşekkürler

        Yorum


        • #5
          Günceldir. Fiyat 350 TL dir.

          Yorum


          • #6
            günceldir ve son fiyattır 250 TL

            Yorum


            • #7
              Hâlâ satılık mı difüzör

              Yorum


              • #8
                Evet halen satılık

                Yorum


                • #9
                  200 tl ye satmayı düşünürseniz alabilirim

                  Yorum


                  • #10
                    Ilan gunceldir

                    Yorum


                    • #11
                      Orjinal yazı sahibi: Stormhan View Post
                      Ilan gunceldir
                      Öncelikle hayırlı satışlar.. Şöyle söyleyim beni yanlış anlamanızı istemem, çok uçuk byük meblağlar değil bunlar.. burda ticaretten yada alım satımdan daha çok dostluk arkadaşlık, yardımlaşma görülüyor.. yeri geldi 1000 liraya ön arka tampon seti gördük burda yeri geldi 400 liraya 18 jant gördük ama bunlar tamamen ben kullanmıyorum ihtiyacı olan düşük meblağa sahip olsun gibi düşüncelerdi.. hani sizin sattığınız malzemenin küçümsemek istemem ama küçük bi parça hâl bu olunca 250 lira son rakam gibi bi ibare bence forum yapısına yakışmıyor.. Neyse yinede hayırlı satışlar olsun

                      Yorum


                      • #12
                        Merhabalar, öncelikle satış temenniniz için teşekkür ederim. Madde madde cevap vereyim yanlış anlaşılmalara mahal vermeyeyim.

                        1-"burda ticaretten yada alım satımdan daha çok dostluk arkadaşlık, yardımlaşma görülüyor.." Bu dediğiniz çok doğru ancak benim yazdığım ilanla bunun ne alakası var açıkcası çok anlayamadım??? Ben bu forumda gerçekten çok faydalı paylaşımlar gördüm, okudum ve öğrendim umarım ileride de devam da edecek gibi gözükmekte. Yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürü borç bilirim.

                        2- "yeri geldi 1000 liraya ön arka tampon seti gördük burda yeri geldi 400 liraya 18 jant gördük ama bunlar tamamen ben kullanmıyorum ihtiyacı olan düşük meblağa sahip olsun gibi düşüncelerdi" Benim yazdığım fiyata bakınca bence bu düşünceden çok uzak olmayan bir ilan olduğu anlaşılacaktır, ancak bu durum şüphe uyandırıyor ise lütfen yetkili opel servislerinden bu parçanın fiyatına size zahmet olmaz ise bir bakın derim.

                        3- "250 lira son rakam gibi bi ibare bence forum yapısına yakışmıyor" Bu ibarenin belirtilmesi ise tamamen tekliflerden dolayıdır. Gerek bu platformda, gerek ise satış ilanın olduğu diğer malum sitede şu tarz mesajlar almaktayım;
                        -120 olurrr mu?
                        -200 desek size uygun mu? vb. mesajlar aldığımdan konuya açıklık getirmek maksatlı "günceldir ve son fiyattır 250 TL" yazdım, ve bu mesajı Eylül ayı sonunda yazdım, ve inanın ne yazdığımı hatırlamak için konunun üst kısımlarına bakma ihtiyacı hissettim, yani yaklaşık 1 ay olmuş ben yazalı. Mesaj sayınızdan benden bayağı bir kıdemli olduğunuz görülmekte, ancak anlayamadığım sitede üslup "İBARE" konularında siz mi yetkilisiniz? Gerçekten merak ettiğimden soruyorum. Hayır benim ilanımda, üslubumda "İBAREDE" bir hata, yanlış, seviyesizlik, kusur var ise sayın adminler müdahale eder, konuyu siler en olmadı beni ban lar. Bu yazdıklarımı lütfen yanlış anlamayın ama ben sizin yazdıklarını maalesef biraz yanlış anladım.
                        Yazımı size göre forum yapısına uygun olarak kapatıyorum... Neyse yinede size iyi günler olsun

                        Yorum

                        İşleniyor...
                        X