Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 T SIDI Arıyorum

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #16
    Bu arada, stil paketi sadece Boss ses sistemi için istiyorum, 19 inç jant aslında negatif benim için, yollar malum, konforu düşürdüğü de bir gerçek. Ha güzel görünüyor orası ayrı tabi. Son zamanlarda fiyatlarda da bir şişme var, yeni kasa çıkınca düşeceğini sanmıştım tam tersi oldu

    Yorum


    • #17
      Boss yazmışım Yazdığımız mesajı düzenleyemiyor muyuz? Varsa da ben bulamadım. Ve hala Gri ve Füme aynı renk mi değil mi bilmiyorum Örneğin şu iki araç aynı renk gibi geliyor bana..Ton farkı mı var yoksa? Bilemedim.

      https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...70456990/detay

      https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...70652409/detay

      Yorum


      • #18
        19" gerçekten sıkıntı... Bir de kış lastiği masrafı var...
        ​​​​​​

        Yorum


        • #19
          iki ilandaki araç renkleri farklı ilkindeki asteroid gri.
          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

          Yorum


          • #20
            Orjinal yazı sahibi: Deniz Güler View Post

            Selamlar;

            İlginiz için teşekkürler, her ne kadar aradığım kriterlere uymasa da, ilan bağlantısını gönderebilir misiniz?
            A.S. Deniz bey araç ile ilgili herhangi bir yere ilan vermedim sizin forumdaki araç isteğinize göre yazdım aracımdan çok memnunum başka bir iş düşüncem olması nedeniyle satmayı düşünüyorum isterseniz telefon numarası ile WhatsApp tan bir kaç fotoğraf gönderebilirim.
            Insignia 2014 1.6 SIDI 170 hp AT Cosmo siyah

            Yorum


            • #21
              https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2449399/detay/

              https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...1379771/detay/

              Ben de bu aralar 2.araç olarak kullanılacak düşük km.li bir cosmo arıyorum. 2012 1.4. t aracımı geçen sene ihtiyaçtan satmıştım.Bu sefer cosmo donanım olsun diyorum. Otomatik pek kullanmadım. Araba sevdama yeni bir şeyler ekler mi bilmiyorum,belki de memnun kalmam,bilmiyorum.Corsa otomatik kullandım bir yakınımın-hala kullanıyorum ara sıra- ama şu 1.viteste aracı arkadan çeken biri varmış gibi his hiç hoşuma gitmiyor. İnsignia otomatikler nasıldır bilmiyorum. Kısaca yukarıdaki iki araçtan birini düşünüyorum. Bir de ikincisinin st olması benim için dezavantaj olur mu bilmiyorum. Daha önce hiç st kullanmadım. Pek de ihtiyaç duymadım. İnsignia sedanın da bagajı bana fazlasıyla yetiyordu. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. yeni konu açayım mı dedim karar veremedim. Buradan yazdım.Benzer konu olduğu için.

              Yorum


              • #22
                araç garanti dahilindeyse müşteri tercihli yağ koymuyor servisler. koyulursa da garanti dışı kalıyor araç bilginize... örneğin odak ta gm marka yağ kullanıyorlar, ve ben genelde 2-3 bin km önce gidiyorum servise...
                1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

                Yorum


                • #23
                  Şahsi fikrim olarak ST , sedana göre çok daha yakışıklı ve yola oturan bir araç . 9 aydır ST sahibiyim ve kurum aracı olarak da bir müddet sedan kullandım. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama 4908 mm kasa uzunluğu ile alışana kadar biraz dikkatli park etmekte fayda var. Ben keyifle biniyorum , sizede tavsiye ST ederim

                  Yorum


                  • #24
                    Ben de ST'ı daha şık buluyorum ama yola daha iyi oturması için farklı bir süspansiyon veya şasi olmalı. Bildiğim kadarıyla da böyle bir fark yok.

                    Yorum


                    • #25
                      ufukkk kullanmakta olduğum st flexride .

                      Yorum


                      • #26
                        Araç çok mu savruluyor ki bilemiyorum. İlandaki araçta maalesef flexride yok, navi ve joystik yok ama cam tavanlı, araç boyasızmış ama bir kaç yerinde taş sıçramasından oluşan fındık kadar göçükler varmış. Boyasız düzeltilebilirmiş şeklinde mesajla bilgi aldım. Siyah da pek istediğim bir renk değil doğrusu, asil duruyor ama çiziği kiri çok gösterir diye düşünüyorum. Bir de çok uzakta olması düşündürüyor beni. Yalovadayım. Ta trabzona gidip de eli boş dönmek istemiyorum.

                        Yorum


                        • #27
                          Orjinal yazı sahibi: deepzelan View Post
                          araç boyasızmış ama bir kaç yerinde taş sıçramasından oluşan fındık kadar göçükler varmış. Boyasız düzeltilebilirmiş şeklinde mesajla bilgi aldım. .
                          Taş sıcramasından izler bence ya tamponda olur yada kaputta olur. Yan taraflarda bu sebepten göçük oluşacağını pek sanmıyorum.

                          Yorum


                          • #28
                            oluyor, taş sıçramasından kapıda hatta ve hatta direklerde dahi oluyor. inanılmaz sinir bozuyor bu durum. aksine tamponda taş sıçramasından göçük oluşmuyor boya vs kalkıyor ama diğer yerlerde mümkündür her daim.
                            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

                            Yorum


                            • #29
                              Yorumlarınız için teşekkür ederim. İlan sahibinden bu taş izlerinin yakın fotolarını rica ettim, sağolsun bir tanesini yolladı, diğer 4 tane daha başka yerlerde varmış, ama uzak fotolardan bile belli oluyor bazıları. Düzeltme ile halledilebilecek gibi değil çoğu kaportada bunların. Yani temiz kullanmak istersem boyatmam gerekecek, masraf. Kalsın dersem görüntü hoş değil eşim de kullanacak. Velhasıl soğudum bu araçtan. Fiiyatta da düşmüyor pek. yani 67 tl. artı 4 lastik değişmeli. bir de navigasyon ekleteceğim ve göçükleri halledersem bana rahat 72-73ten fazlaya patlar diye düşünüyorum. Tabi bir de ta trabzona gidip gelmesi var. Şöyle eli yüzü düzgün bir fiyat performans aracı denk gelmiyor. Diğer 1.6 sidi olanı tavsiye etmiyor musunuz?2013 ve 12500 kmde cosmo 82000 tl. 80bine bırakır muhtemelen diye düşünüyorum. ekstra keylesgo var makyajlı araçlarda ve otomatik olması avantaj sanırım en azından satarken.

                              Yorum


                              • #30
                                Ben almışken makyajlı kasa olsun derim. Anladığım kadarıyla bütçeniz de müsait.

                                O 82.000 lira olan araç 4 ay önce ben araç aldığım dönemde benim de favorilerim'de kayıtlıydı. Ya uzun zamandır satamadı, ya da yüksek fiyatla "ya tutarsa" diye bekliyor. Aklınızda olsun.

                                Yorum

                                İşleniyor...
                                X