Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Boya Durumu Hakkında

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Boya Durumu Hakkında

    Merhaba arkadaşlar;

    Bildiğiniz üzere iki hafta kadar önce 2009 İnsignia Sports Flex şase Metro Mavisi ile aranıza katıldım. Araçta bayram öncesi yaşadığım bir tekleme sorunu oldu. Dün özel serviste buji ve bobin değişikliği ile bu sorun giderildi.

    Çoğu zamanda titreme yaşıyorum servis sebebinin balans ile alakalı olabileceğini söyledi. (benim aklıma motor kulakları geliyor ya bakacağız)

    Ön ve arka tamponda (özellikle ön tamponda) taş izleri ve çizikler mevcut. Taş izleri göze batan cinsten. Bu yüzden tamponları boyatmayı düşünüyorum. Sonrasında komple pasta cila yaptırmak istiyorum. Sizce mantıklı mı pasta cila yaptırmak. Yada daha farklı birşey mi yapılır?

    Bunun dışında uygun bir zamanda araca EcuFast firmasından yazılım yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıranlar var mı olumlu olumsuz dönüşleri nelerdir?
    2017 1.6 CDTI 136HP Excellence
    Flexride
    Parkgo
    Adaptive Cruze Control

  • #2
    Tampon boyatmanızda bir sakınca olmayacaktır ilerisi açısından ancak, aracın renk farkılığı olacaktır tampon ve kaporta arasında, bu farkı da pasta cila ile giderebilirsiniz.
    34HZD10

    Yorum


    • #3
      180 hp lik insignialar çok fazla yazılımla beygirini yükseltmemek lazım 200 hp geçtikten sonra 4. piston gümlüyor o yüzden ayarı kaçırmamak lazım aman bu konuya özen gösterin

      Titreme her hızdamı yoksa belli hızlardamı oluyor?

      sadece belli hızdaysa rot olabilir yok her zamansa motorla ilgili sorun olabilir.



      2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

      Yorum


      • #4
        Teşekkürler cevaplarınız için.

        Sayın FacomX titreme için rot balans yaptırdım ama düzelme olmadı. Lastikçi sorunun kesinlikle aks ile alakalı olduğunu söyledi, serviste bakıldı sağ dış aks komple değiştirildi. Sorunum giderildi.

        Pasta cila vb. gibi herhangi bir işlem yaptırmadım. Yetkili serviste bu konuda çalışan (seramik kaplama, boya koruma, film vs.) bir usta var Astra K aracıma seramik kaplama yapmıştı ve inanın hangi yıkamacıya gitsem seramiğin çok güzel yapıldığını kimin yaptığını sorduklarında ustanın adını verdiğimde ise işinin ehli olduğunu söylüyorlardı. Kendisine ulaşıp dışarıda bu işlemi uygun fiyatla yaptırmayı amaçlıyorum eğer kabul ederse.

        Şimdi shark anten alacağım, farları zenon yapacağım, ve android cihaz bağlayacağım. Sırada yapacağım işlemler bunlardan ibaret.
        2017 1.6 CDTI 136HP Excellence
        Flexride
        Parkgo
        Adaptive Cruze Control

        Yorum


        • #5
          Aracınız orjinal sport olanlardan anlaşılan piyasada nadir bulunana bir araç keyifli sürüşler nortmal araçlara göre 1-2 cm daha alçak şasisye sahip



          2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

          Yorum

          İşleniyor...
          X