Duyuru

Collapse
No announcement yet.

illere göre özel servisler

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • illere göre özel servisler

    arkadaşlar herkes ilindeki yetkili servisleri biliyo ancak özel servisler biraz şans işi. haliyle diğer kullanıcıların tecrübelerini bilmek istiyoruz. tabi binlerce özel servis var, forumda konusunu göremedim düşümdüğüm şeyin. diyorum ki herkes tecrübe ettiği özel servisleri bir konu altında paylaşsa ve adminlerimiz de ilk mesaja şehir şehir olacak şekilde gruplasa özel servisleri. herkesin iyi kötü faydalanabileceği bir veri tabanı oluşmuş olmaz mı?
    OPC Line Sport

  • #2
    Bence çok iyi fikir...
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

    Yorum


    • #3
      Merhaba,

      Kesinlikle cok iyi bir fikir. Insignia team olarak dayanisma ve gucu kullanmak gerek. Sadece ozel opel servisleri degil insignia team uyeleri olarak aracımızla ilgili hizmet aldıgımız her turlu servis gibi yerlere pozitif negatif yasadıklarimızı memnuniyeti ve diger kullanıcıları bilgilendirmek adına yorumlarımızı ekleyelim. Aracımızla ilgili kısımları gruplandırma yaparak ornegin, motor, sanziman, elektrik, mekanik, vs gibi bolumleri genişleterek kullanıcıların herangi bir bilgiye ihiyacı oldugu anda buraları inceleyerek ve yetkili - ozel servis deneyimleriyle beraber yol gosterebilmesi faydalı olacaktır. Ayrıca kesinlikle yetkili ozel servis farketmeksizin yasadıgımız sorunları, saygısızlıkları, araclarımıza yapılan bilincsiz mudahaleleri ve bunların yanında memnuniyetleride yazabilecegimiz bolumler olması cok iyi olur.

      Malumunuz hepimizin araclari var ve hepimizn dilegi sorunsuz sekilde kullanmak. Herhangi bir bakım, tamir vs gibi ihtiyacımız oldugunda alacagımız hizzmetin kalitesi ve odedigimiz paranın karsılıgını suphesiz almamız gerekiyor. Bir cogumuz aracımız arızalandıgında yetkili ozel farketmeksizin kurbanlık koyun gibi gidiyoruz ve aklımızda sorunun cozuleceginden cok acaba kazık yiyecekmiyim ve sorun tekrarlar, paramla rezil olurmuyum gibi konular aklımızda oluyor.

      Belki bu sekilde, telafuzum dogru olmayabilir ama ozellikle olumsuzlukları ifsa ederek grup olarak hizmet almak istedigimizde dayanısma ve sosyal gucumuzu kullanarak saygı ve hizmet kalitesi olarak en ust seviyede hizmet gormemiz mumkun olabilir ve bizlere hizmet veren her turlu yerlerin bi nebzede olsa kendine ceki duzen vermesini saglayabiliriz.

      Ben sahsen gerekli duzenlemeler konusunda site yoneticilerine elimden geldigi kadar yardımcı olmaya hazırım. Forumumuzda cok degerli uyelerimiz var. Eminim bir yerden baslayınca ihtiyacımız olan fikirler katkılar artacak ve en iyi seviyeye gelecektir. Her turlu alanda dayanısma ve sosyal medya gücünü kullanmak cok ses getirecektir.

      Yorum


      • #4
        Çok iyi fikir.Bakım yaklaştı,İzmir'de önerilecek özel servis varmıdır?

        Yorum


        • #5
          istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz özel servis varmı acaba? benimde bakım yaklaştıda.

          Yorum


          • #6
            Artı olarak, alınan hizmet türü, kullanılan parça ve işçilik bedellerini yazabilirsek, kazıklanıyormuyum sorunsalından kurtulabiliriz.

            Yorum


            • #7
              Ankara için ben beğendiklerimi yazayım. Birinci sırada SOC servis mevcut. Gereksiz hiç bir iş yapmayıp işlerinin arkasında duran bir servis. Servis sorumlusu Memiş Bey. Yıllardır her sorunumu ilgi alaka ve güleryüzlülükle çözen bir arkadaş.
              Bir de Opel garage Hakan Bey. O da aynı şekilde ilkeli ve ilgili bir çalışma ahlakına sahip.
              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

              Yorum


              • #8
                Valla uzun zamandır OPAK OPEL yetkili servise gidiyorum gerek Yunus Bey Gerek Selçuk bey çok ilgili ve nazikler , Ankarada Reis kapandıktan sonra ınsanlar yetkılı servıs arayısı ıcıne gırdıler kesınlıkle gayet uzman kadrosu ve personelıyle Opak OPEL yetkılı servısı tavsiye ederim

                Yorum


                • #9
                  Balıkesir merkez için özop servisini öneririm. Sanayi 4. Kapıda girince arka tarafta kalıyor. İzmir için ege opel servisi ferit erçetini öneririm. Esnaflığı 10 numara. Tabi Balıkesirli olduğunu tesadüfrn öğrenmem de cabası . Yeri 3. Sanayideki yetkili opel bayisinin arka sokağında

                  Yorum


                  • #10
                    Trabzon için Opel master tech özel servis.
                    İpekyolu sanayinde.
                    Murat usta.
                    Aracımı götürdüğüm tek servis.
                    @Murat
                    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

                    Yorum


                    • #11
                      malatya icin tavsiye verecek arkadasimiz yok mu?

                      aydin ozel opel servisi: ustaliklari guzel, isi yogun oldugundan pek ilgilenemedikleri oluyodu.

                      metin otomotiv: yedek parcada satiyo ancak disardan alip gitmeniz daha iyi olur. metin abinin ustaligi gayet yeterli, diger ustalarin bulamadigi sensor arizasini bulup yapmisti.

                      general opel kemal usta: balata degisimine gitmistim tavsiye uzerine, bir daha gitmem, yogun calistiklarindan pek ilgilenmediler.(torna yapilmadi disklere)

                      malatyada bakim icin tavsiye verecek arkadasimiz varsa denemek isterim.
                      OPC Line Sport

                      Yorum


                      • #12
                        İstanbul Anadolu yakası tavsiyelerinizi bekliyoruz.
                        Hali hazırda 2 kez gittiğim pendik Genç opel özel servisi var.
                        Ön balata ve disk değişimi yaptık arkaları gereksiz değişip masraf etme diye tavsiyede bulundular.
                        Diğeri ise 90 bin bakım içindi 4 LT yağı kendim götürdüğüm için 410 TL ye periyodik bakımı yapmıştım.
                        Bir kötülüklerini görmedim ama şükür araç arıza vermediği için henüz ciddi bir durum için servis arama zorunluluğum olmadı.
                        Ama '' işinin ehlidir '' denen servisi de bilmekte yarar var.

                        Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

                        Yorum


                        • #13
                          Ankara için BAŞARI Opel (Şaşmaz) sonuna kadar güvenebileceğiniz, namuslu, ahlaklı iş yapan bir yer. Polemik yaratmak için söylemiyorum ama çok tavsiye edilen başka bir özel servisin 400 lira fiyat verdiği işi aynı parça ile 150 liraya yapmış bir servis. Boyacının 200 lira dediği işi, aracı Başarı'ya bıraktığım bir gün onlardan rica ettim, aracı boyacıya götürüp getirdiler ve benden 150 lira aldılar; yani boyacıyla pazarlık yapmış fiyat kırdırmışlar, kendi yaptıkları zahmet için de 5 kuruş almamışlar. Bu kadar namuslu çalışıyorlar ama teknik becerilerini değerlendirebilecek tecrübelerim olmadı... O konuda bir yorum yapıp sorumluluk almak istemem.

                          Yorum


                          • #14
                            İstanbul Avrupa yakasında yok mu iyi bir özel servis? birde bazı güncelleme yükleniyor yetkili servislerde yada güncelleme gelip gelmediği kontrol ediliyor bu tip uygulamalarda olmakta mı özel servislerde?

                            Yorum


                            • #15
                              Ankara için; Reis Opel özel servis olarak devam etmeye başladı. Ama sadece bakım vs. yapıyorlar şimdilik. Ben daha önceki konularda belirttiğim üzere parçalarımı almıştım sadece işçilik lazımdı bana ve Reis'te taktırdım ürünleri. Ufuk Bey'in söylediği Başarı Opel'i de aramıştım, yorumları iyidi ama bana sadece işçilik yapmadıklarını söylediler o yüzden oraya gidememiştim.
                              Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X