Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Desing edition

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Desing edition

    Merhaba arkadaşlar
    kedime 1.6 desing edition bakıyorum yaklaşık bir aydır araştırıyorum bi tane buldum 38 bin istiyor araç için 135 bin km benzin lpg li araç kaput ve sac değisik 4 parça boya var araçta değişen parça kaput ve bu durum canımı sıkıyor biraz ama aracı baktirdigimda podyo şasi direklerde hata boya yok motorunda da sıkıntı yok ama kaput değişik diye bu araçtan vazgecilir mi bu konu hakkında destek olur musunuz ilk arabamı alicam ondan dolayı ☺

  • #2
    Hoşgeldiniz, öncelikle tanışma bölümünde bir kendinizi tanıtırsanız seviniriz.

    Arabanın modelini yazmamışsınız, yaşa göre fiyatı iyi mi kötü mü birşey denebilir belki ama arabayı görmeden de ne kadar sağlıklı bir yorum olur bilemiyorum. Vectra'ların kaputu alüminyum olduğu için (en azından makyajlı kasa öyle) ufak tefek yamulmalarda bile tamir olmayıp değişiyor.

    2007'de makyajlı kasa Comfort'u sıfır olarak o fiyata almıştık, ne günlere geldik..
    InsigniaTEAM

    Yorum


    • #3
      Peki bu araçta dikkat etmem gereken birşey var mı kronik bi arızası vs bazı forumlarda övüyorlar bazı forumlarda kötü gösteriyorlar ben binici olduğum için biraz daha detaylı öğrenmek istiyorum

      Yorum


      • #4
        Forumlarda Vectra C genelde elektronik sorunundan ve 1.6 motorun yağ yakmasından şikayet edilir ama bizim 2006 üretimi 105hp olan 3-4 yılda ne yağ yaktı nede elektronik sorun çıkardı. Çok uzun süre binmiş olmasak da arabadan çok çok memnunduk. Makyajlının tasarımını, tokluğunu hala severim.
        Makyajsız kasa hakkında çok bilgim yok.
        InsigniaTEAM

        Yorum


        • #5
          2,5 yil vectra c kullandim, makyajli 2006ydi. makyajli ve makyajsiz kasa arasinda fark cok. motorun yag yakmasi makyajla giderildi, 2004 e kadar olanlarin geneli yag yakar, suspansiyonlar da serttir. direksiyon 4 kollu gicik biseydir modelini yazmamissiniz ama 2006 2007 var saniyorum o arac, almisken elegance donanimina bakin derim, comfortla arasinda bayagi fark vardi. dizayn edition ikisinin arasindaydi yanlisim yoksa.
          OPC Line Sport

          Yorum


          • #6
            2005 model baktığım araç 2006 2007 ler biraz bütçemi zorluyor ☺

            Yorum

            İşleniyor...
            X