Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel ADAM İstanbul Caddelerinde

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Opel ADAM İstanbul Caddelerinde

    Opel ADAM İstanbul Caddelerinde
    17.05.13


    Moda mini segmentinin yeni yıldızı Opel Adam istanbul caddelerinde dikkatleri üzerine çekiyor. Adam Glam ve Adam Slam, dev kulaklıklarıyla yolda yürüyenlerin ve trafiktekilerin bakışları arasında İstanbul’un tozunu atıyorlar.

    Opel Adam, ruhuna ve kişiliğine uygun dev kulaklığıyla gençlerin ve kendisini genç hissedenlerin, İstanbul Caddelerinde ilgi odağı oldu. Opel markasının yeni adım attığı bu segmentte birçok kişiselleştirme özelliği sunan Adam, taktığı kulaklıkla rakiplerini kıskandıran yeni ses sistemin haberini vermekte. IntelliLink sistemi, kullanıcının akıllı telefonu ile tam uyumla bağlantı kurarak kullanıcının kişisel çevresine, ailesine, arkadaşlarına ve en sevdiği eğlenceli uygulamalara aracında ulaşma imkanı sunuyor.

    Haftasonu düzenlenen ve düzenlenecek proje kapsamında Adam’ın ruhunu yansıtan , modaya ilişkin farklı ve bir o kadar çeşitli alternatifleri sunan ve sürekli hareket halinde olan modern güzergahlar seçildi. 11-12 Mayıs 18-19 Mayıs tarihleri arasında Bagdat Caddesini, Caddebostan Sahil yolunu dolaşarak ilgililerin sorularını ve görüşlerini alarak yoluna devam etti. 25-26 Mayıs ve 1-2 Haziran tarihleri arasında da Beşiktaş, Ortaköy, Bebek, Etiler, Ulus güzergahlarında kulaklığıyla otomobilseverlerin dikkatini çekecek .

    Adam’ın sosyal medya takipçilerini şaşırtmasının ardından kulaklıkla İstanbul Caddelerinde kendini göstermesi ileride başka süprizlerin habercisi olarak yorumlanabilir...

    [img width=800]http://opelmedyaturkiye.com/assets/upload/asset/image_00006272_1_4mpdjakus3tqc.jpg[/img]

    [img width=800]http://opelmedyaturkiye.com/assets/upload/asset/image_00006273_1_ivegdoaqzfsz4.jpg[/img]
    InsigniaTEAM
İşleniyor...
X