Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KIŞIN ARAÇ YIKAYAMIYORUM.

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #31
    Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
    Araç dışını yıkamak için, ikinci el sitelerini ve forumlardaki ikinci el bölümünü araştırmakta fayda var. Bir kaç sene önce Lavor basınçlı yıkama makinesi, köpük aparatı, 6 kg şampuan ile birlikte 150-170 lira gibi bir rakama almıştım. Halen kullanıyorum, hem basınçlı yıkama hem köpük işimi görüyor.
    Kullanabilme imkanım olsa direkt basınçlı makine alacağım, kafam rahat edecek de işte yer yok maalesef Akaryakıt istasyonlarında takılıyoruz mecburen.
    Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL

    Yorum


    • #32
      monotros Memlekete gittiğimde dediğim şekilde rahatım, fakat şuan bulunduğum yerde benim içinde sorun bu durum. Geceleri arkadaşlarla buluşup akaryakıt istasyonunda yıkıyoruz, keyifli oluyor.

      Yorum


      • #33
        İstanbul da bu tarz problem yok ama Ankara da kapalı alanda yıkama yapan başka yerler mutlaka vardır. Olmasa bile avm de de olsa başka yerde de olsa bir yer belirle kendine devamlı oraya git. Adamlar sen geldiğinde seni tanısınlar oo hoş geldin Ali bey Mehmet bey desinler. Bu çok önemli. Ayrıca yıkamaya girmeden önce çalışanlara neye dikkat etmeleri söyle ve önden bahşiş ver. Yıkanırken arabanın başında dur muhakkak. Çözüm bu kadar basit.

        Yorum


        • #34
          yıkanırken aracın başında durmak mümkün değil, AVM de ki yıkamaların esprisi zaten sıra beklemek yerine gezmek. 3 saat sonra gittiğimde aracımdan sular damlıyordu yeni yıkamışlardı... başında 3 saat bekleyene kadar kendim yaparım öyle değil mi ?
          Fikrin kadar varsın!

          Yorum

          İşleniyor...
          X